Holistisk åndedrætsterapi

 

Holistisk åndedrætsterapi

(Er inspireret af Stanislav & Christina Grof, Holotropic Breathwork)

Åndedrætsterapien en meget kraftfuld metode, der kan hjælpe dig i kontakt med skjulte resourcer, oplevelser, og tilstande som du genkender, men ikke har været i kontakt med længe. Metoden kan hjælpe dig til heling og helhed og kan hjælpe dig i dybere kontakt med følelsesmæssige, kropslige og transpersonlige lag. Bevidsthedslag som du ellers kan have svært ved at komme i kontakt med, da forsvar og overlevelsesstrategier kan stå vejen. Holistisk åndedrætsterapi hjælper dig forbi disse forsvar og hjælper til forløsning, frigørelse og til en direkte kropslig og følelsesmæssig oplevelse som gør dybt indtryk på de fleste.

Holistisk åndedrætsterapi kan give dig en mulighed for at komme i kontakt med gamle uforløste barndomserindringer, chok, gamle traumer, følelsesmæssige fortrængte lag, uforløst sorg, transpersonlige niveauer, fødselstraumer og genfødselstraumer.

Det kan være en dyb forløsende og transformerende proces.

Bevidstheden ændres gennem en kombination af hurtigere vejrtrækning, følelsesstimulerende musik og energiforløsende kropsterapi.  Du er vågen i tid og rum, men i kontakt med et andet bevidsthedslag. Jeg anvender ord, hvis jeg oplever at disse vil støtte din proces ellers er processen ret ordløs.  Jeg oplever din proces har sit helt eget udtryk.

Det er vigtigt at vi har mødtes til en session inden åndedrætsterapien,  for at have skabt et rum af tillid og tryghed. Dette er en grundlæggende forudsætning for en vellykket åndedrætsterapi. Derudover er det vigtigt for mig at sikre mig at du er sund og rask.

Sessionen begynder med en samtale, derefter starter åndedrætsterapien og den foregår på gulvet på en madras, hvor du bliver lagt til rette. Du behøver ikke gøre noget, jeg guider dig igennem processen, hvis du blot tillader dig at give slip og lade dine sanser og krop tage over. Afslutningsvis er der en mandalategning (mandala – symbol på helhed, hjælper med at afrunde og skabe helhed) samt en terapeutisk groundende samtale.

Holistisk åndedrætsterapi session kan også indgå som en mindre del af et psykoterapeutisk forløb eller kan udgøre en lang rette sessioner hvor åndedrætsterapien er det bærende element.

Gruppe

Der er også mulighed for åndedrætsterapi i en gruppe,

Pris

1 session varer 3 timer, 2100 kr.

 

Ring eller skriv til mig for en uforpligtende samtale.
2624 1128

Monica Winther