Holistisk Krops- og Psykoterapi

 

Holistisk Krops- og Psykoterapi

Hvem er jeg?
Det er nok et af de dybeste spørgsmål, vi som mennesker kan stille os selv. For at svare på det spørgsmål, er det min erfaring, at vi er hver især nødt til at tage stilling til, hvordan vi og vores krop er blevet formet af det liv, vi har levet. Hvordan vi er præget af de forældre, vi er født af, af den krop, vi er født med, af den tid vi er født ind i og alle de forskellige livsvilkår, vi har mødt og de mennesker, vi har omkring os.
Der er altså rigtig mange aspekter, der er med til at danne vores personlighed og adfærd og de problematikker, vi hver især tumler med.

Derfor arbejder jeg som psykoterapeut hele tiden integrativt. Det betyder, at jeg arbejder dynamisk i et samspil mellem samtaleterapi, kropsterapi, arbejde med nervesystemet, relationsarbejde, parforhold, relationen til dit barn/børn, tegneterapi, holistisk åndedrætsterapi samt meditation.

 I mit terapeutiske arbejde tager jeg udgangspunkt i det enkelte menneskets potentialer og hjælper med at bevidstgøre forbindelsen mellem dit bevidste og ubevidste jeg.

Jeg ønsker at møde dig så rent og åbent, som det for mig er muligt, ud fra en dyb tro på, at du selv bærer svaret og visdommen i dit indre, og ud fra en dyb tro på, at ro, tryghed og meningsfuldhed får lov at fylde, når vi lærer at elske os selv igen.  

NYHED! 1:1 session via ZOOM. 

Jeg inviterer, og du skal blot følge instrukserne og vi ”mødes”.

Jeg har gennemført mange sessioner på denne måde og det fungerer meget fint.

 

Pris

1 session 75-90 minutter, 1050 kr. 

 

Ring eller skriv til mig for en uforpligtende samtale.
2624 1128

Monica Winther