Livets saloner

 

Livets saloner

Livet leves meget forskelligt, opleves meget forskelligt og mærkets meget forskelligt.
Dog har jeg gennem både min personlige og faglige livsrejse, oplevet at vi ofte oplever og gennemlever de samme temaer, trods de ser og smager lidt forskelligt hver gang i os alle. Og de også bliver sat i gang på vidt forskellig måde.
Vi er ikke det samme sted nu, som vi var i går og som vi er i morgen. Derfor vil livet hele tiden være foranderligt og i kontant bevægelse. Alle disse erindringer og bevægelser,  vil lagers i kroppen og hjernen, som lag, som vi kan genkende. Jeg bliver altid meget inspireret og levende, når jeg fordyber mig i de temaer, som lever i os alle, på vidt forskellige måder. Jeg bliver klogere på mig selv og andre, hver gang jeg taler og deler med andre mennesker. Når min generelle livs-nysgerrighed på mig selv og andre udfolder sig i et trygt og åbent rum føler jeg altid at jeg lever 100%. Uanset om det er lyst eller mørkt indeni mig.

De 5 menneskelige vilkår salonerne vil tage udgangspunkt i er :
Mening/meningsløshed
Liv/Død
Forbindelse/isolation
Frihed/ansvar
Kærlighed/sorg

Livets salon er en salon, hvor jeg vil invitere dig, til et par timer hvor vi fordyber os i de menneskelige grundvilkår.
Vi vil starte med en lille guidet meditation ind i temaet, så du på den måde kommer i kontakt med din egen forbindelse til det aktuelle tema. Herfra vil der være en åben og tryg dialog om temaet. Vi lytter til hinanden, inspireres, vækkes ind i temaet, så vi på den måde giver os selv muligheden for at fordybe os i livet i os. Som en sidegevinst af fordybelsen, vil  du kunne opleve at dit indre liv får opmærksomhed, som kan være med til at skabe mere rum til livet. Mine erfaringer er også, at når vi deler med andre i et trygt og fortroligt rum, skabes der mere plads til livet i dig.

Der er så meget liv i nuet 

Salonerne henvender sig til dig som er har lyst til at fordybe dig i de temaer i dit liv.

Ring eller skriv til mig for en uforpligtende samtale.
2624 1128

Monica Winther

Datoer

Opstart vinter 2020/2021

Tidspunkt & sted

Kl. 16:30-19:30
Gurreholmvej 4, Nyrup hegn,
3490 Kvistgård

Pris

350 kr.

Der er plads til max. 6 personer,
først til mølle princippet.

Tilmelding

Din tilmelding er gældende når du har sendt en SMS eller mail, med dit navn og dato for tilmelding og indbetalt på mobilepay 20237
Beløbet refunderes ikke, hvis du bliver forhindret i at deltage.