Minde meditation

 

Hvem savner du?
– kom og mindes dem du savner og/eller har mistet

Lad os mindes dem vi har mistet.
For herigennem lade dem leve igennem dig og med dig. At sende en kærlig hilsen og mindes kan gøres på mange forskellige måder, utallige traditioner og ritualer.
Men hvordan gør du? Måske mindes du ikke for meget og for tit, fordi det fremkalder en sorg og smerte, du ikke kan holde ud at være alene med.
Det er der noget menneskeligt i. Ofte har vi også et stærkt savn, som får et kropsligt udtryk vi ikke kan adressere. Måske fordi det er svært, at skabe et rum til netop sorgen og smerten. Og være alene med den, kan komme til at føles udholdeligt.
Min erfaring er, efter mange års arbejde med sorg, at det er livgivende, at mindes dem vi savner, og noget helt særligt at mødes med andre omkring det. Jeg har lært at være med savnet og sorgen. Men det at være sammen med andre i denne stund,  kan betyde at det bliver nemmere og mindre ensomt. Det betyder meget for mig.
Udover de sorgfulde følelser, oplever jeg det som meget livgivende, at have kontakt til dem jeg har mistet, og som ikke længere fysisk er ved min side. Den kontakt er lige så sand, som kontakten til dem, som fysisk er her.

Det beriger mit liv!

Jeg inviterer til en aften, hvor vi mødes, mindes…
Vi tænder et lys, og nænsomt åbner vi vores hjerter for smerten, sorgen og kærligheden.
Livet og døden danser med hinanden.
Medbring gerne et minde, som du har lyst til at dele. Det kan være et billede, et smykke, tøj, sten eller et stykke musik, som vi kan lytte til sammen.

Jeg serverer te, snack og et lys, som du kan tage med hjem.

Jeg glæder mig!

Datoer

Ingen fastlagte datoer endnu

Tidspunkt & sted

 17.00 – 19.00
Gurreholmvej 4, Nyrup hegn,
3490 Kvistgård

Pris

125 kr. pr. person
Begrænset antal pladser

Tilmelding

 Mobilepay 20237, skriv dit navn og telefonnummer og du er tilmeldt.
Tilmelding er bindende.
 

Tilmeld dig!

Ring eller skriv endelig hvis du har spørgsmål

2624 1128

Monica@holistisk-psykoterapi.dk

Gurreholmvej 4, 3490 Kvistgård