Nervesystemet er dit

indre kompas

 

Nervesystemet er dit indre kompas

– lær at finde vej

Kæmper du med indre uro, tankemylder eller smerter i kroppen?
Længes du efter en tættere kontakt i dine relationer?
Drømmer du om at have frihed og mod til at vælge, hvad der er sandt og sundt for dig selv? 

Det kan være svært at stå stærkt i livets mange og forskellige stormvejr. Vi kan være plaget af smerter, sygdom, uro, konflikt, dårlig fordøjelse, søvnproblemer eller stress. Listen kan være lang og tiltagende, som tiden går. Fælles er, at bagom alle symptomerne, forsøger dit nervesystem og kroppen hele tiden at tale til dig, og jo mere du overhører det, jo mere “larmer” kroppen og sindet.

Derfor er det nervesystem så vigtigt

Nervesystemet er noget af det allerførste, der dannes i os. Og sådan som det fungerer, er fuldstændigt afgørende for, hvordan vi oplever livet, og hvordan vi er i stand til at håndtere de udfordringer, vi møder. Nervesystemet er arkitekten bag vores følelser og vores krops biokemi, og det er det, vi skal ind og “tale” med, uanset om vi arbejder med traumer, tilknytning eller noget helt tredje. 

Hvad kan forløbet give dig?

På dette gruppeforløb vil jeg hjælpe dig til en forståelse af, hvordan dit nervesystem hele tiden kommunikerer med dig, og hvordan du konstruktivt kan bruge den opmærksomhed til at komme i dybere kontakt med dig selv og din kerne. Når du får det og får kendskab til  kroppens forskellige signaler, vil du altid have et kompas, der kan hjælpe dig til at træffe sande og sunde beslutninger – uanset hvad du står i.
De nye lag som bevidstgøres undervejs i forløbet, vil hjælpe og støtte dig i at forløse gamle mønstre og danne nye spor, så du kan stå mere frit i dit liv. Den dybere kontakt og det større kendskab til dig selv, din krop og dit nervesystem, vil hjælpe dig til indre ro, tryghed og tillid og det vil styrke dig i forhold til at træffe sande og sunde beslutninger.
Dét at du opdager nye sider og nye kropslige lag af dig selv og mærker dig selv tydeligere, gør dig bedre til at sanse dine indre stop, og du bliver derfor bedre til at sætte grænser overfor dig selv og i dine relationer.  

Om gruppeforløbet

Det er meget kraftfuldt at samarbejde i en gruppe. Gruppeforløbet kan åbne for følelser og sansninger, som toner frem og er klar til at blive mødt og reguleret i kontakt med gruppen og med mig. Vi ved ikke på forhånd, hvilke temaer der lever i gruppen og i dig. Måske er det et helt nyt tema, en oplevelse, eller muligvis noget du i forvejen kender til, men blot i et dybere lag i dig. 

Kreative arbejdsprocesser

Kroppen og nervesystemet sanser så meget mere end vi kan opfatte med vores sædvanlige bevidsthed. Derfor vil forløbet tage udgangspunkt i kroppens sanselige lag, så vi kan komme i kontakt med vores iboende visdom. Metoderne hertil vil være bevægelse, kropsøvelser, øvelser to & to sammen, teori om nervesystemet og tilknytningsmønstre. Vi vil komme til at tegne, forme ler og bruge musik. De kreative metoder er med til at bringe de ubevidste og nye lag frem i dig, som vi kan arbejde med. Det der lever i gruppen, danner som udgangspunktet, og temaerne viser sig fra gang til gang. Du vil derfor løbende modtage relevant materiale og øvelser, som vil støtte dine processer.

Forløbet henvender sig til dig, der:

Mærker, at du har lyst og mod til at lære dig selv og din krop bedre at kende.
har lyst til, at kreativiteten får mere plads hos dig.
længes efter at frigøre ressourcer og få mere energi.
har mod på og er nysgerrig efter ar forstå din adfærd bedre.

Forløbet er tilrettelagt til dig, der er vant til arbejde med dig selv, og som gerne vil lære mere om, hvor klogt et indre dyr dit nervesystem er – og hvor meget klogere, du kan blive på dig selv, når du for alvor lærer at lytte til de signaler, kroppen sender dig. Er du terapeut, eller arbejder du på anden vis med mennsker, vil det også være relevant.

Det er vigtigt at du er parat til 8 mødegange med gruppen, da tilmeldingen er bindende.

Der vil blive serveret te og frugt (frokost medbringer du selv).

Ring eller skriv til mig for en uforpligtende samtale.
2624 1128

Monica Winther

Datoer

14. & 15. april 2020
7. & 8. maj 2020
16. & 17. juni 2020
1. & 2. September 2020

Tidspunkt & sted

Alle dage Kl 9:30-16:00
Gurreholmvej 4, Nyrup hegn,
3490 Kvistgård

Pris

6.950 kr. for alle 8 gange

Der kan max være 6 personer pr forløb, så det er først til mølle. 

Tilmelding

Meld dig til på mail eller SMS
2624 1128
Begrænset antal pladser!
Tilmeldingen er bindende.