Min rejse ind i terapien viste sig at være et eventyr – efter at jeg havde brugt mange år på at sno mig som en ål både følelsesmæssig og kropsligt når jeg mødte min egen sårbarhed og indre som ydre udfordringer. Skete der stille og roligt noget indeni og mine meget tætte relationer spejlede mig og et lille bitte øjeblik stod jeg ansigt til ansigt med min angst & min sårbarhed…….der mødte jeg mit mod og mærkede at jeg måtte overgive mig. 

Overgive mig ind i tilstande som jeg frygtede allermest. 

Overgive mig ind i min dybeste længsel om at mærke mig selv i kontakt med et andet menneske, den erfaring havde jeg ikke.

Jeg var klar og moden til at tage mig selv i hånden.

Jeg er vild med terapi og det der kan udfolde sig i kontakt med os selv og et andet menneske.  

Jeg tror på, at vi selv kender svaret, men at vi har brug for støtte og kontakt derind hvor svaret lever. 

Jeg ved at det der ofte begrænser os, bliver en af vores inderste styrker. 

rJeg ved at terapi eventyret er gensidig læring og det i sig selv er for mig magisk.

Jeg er optaget af hvorfor vi gør, som vi gør og hvilke bagvedliggende strategier/strukturer der ligger til grund for vores valg og handling. Jeg tror ikke på at det er nok bare at ændre vores handlinger eller tænke på noget andet eller på en anden måde, men vi må have kendskab til de bagvedliggende grunde, mønstre og strategier. Som så kan føre os i dybere kontakt til hvem vi dybeste er.   Det at komme bag disse mønstre og strategier er et stort øjeblik, et øjeblik som i sig selv er forvandlende. Det at løsrive sig og forløse mere og mere fra sin fortid, traumer og oplevelser og skabe mening og derigennem finde sin egen styrke igen, er en del af eventyret.Det at opdage egne mønstre og strategier er et skridt hen i mod frihed og udfoldelse af os selv. 

Engang troede jeg bare at jeg var mine tanker, følelser og krop!  Da jeg fik min første direkte oplevelser af jeg ikke var det, fik jeg bare lyst til at blive der og udfolde mig derindefra.

Jeg er kontinuerlig udvikling gennem blandt andet gennem supervision, kurser og ajourførende kurser.

Uddannelse:

”Livserfaring” (1971)

Sygeplejerske (1996), Herlev sygeplejerskeskole

Sundhedscoach (2000), København

Coach (2008), Humlebæk, The coaching company

Spirituel integrativ krops – og psykoterapeut (2012) , Tobias-Skolen

Relationel Biologisk Traumeterapeut, Ulla Rung Wenke,  Skolenforpsykosomatik

Luk menu