Er du nysgerrig på dig selv?

Er du nysgerrig på dine mellemmenneskelige relationer?

Og på hvad dine relationer kan lærer dig?

Er du nysgerrig på din fortid og hvad den betyder for dig lige nu?

Har du ”sår” og eller traumatiske oplevelser, som har sat sine spor og har brug for at blive bearbejdet og forløst, så du herigennem kan genvinde oplevelsen af indre frihed og styrke?

Har du lyst til at få en dybere kontakt til dig selv og udvikle dig hen imod/udfolde den sandeste udgave af dig selv?

I mit terapeutiske arbejde tager jeg udgangspunkt i menneskets ubegrænsede potentialer og uendelig værdi og hjælper dig med at knytte bånd mellem dit bevidste og ubevidste jeg. Jeg tror ikke på at vi skal have ret meget udefra, men at vi indeholder alt hvad vi har brug for. Jeg er overbevidst om at vi er nok og vi blot skal elske os selv.

Jeg arbejder integrativt og det betyder at samtaleterapi, kropsterapi, arbejde med nervesystemet, relations arbejde (mor/far relationen, parforhold, relationen til dit barn/børn og andre betydningsfulde relationer) tegneterapi, holistisk – åndedrætsterapi samt meditation er blandt mine redskaber og gør terapien dynamisk og individuel. Jeg har ingen dagsorden og ønsker at møde dig så rent og åbent, som det for mig er muligt.

Jeg møder dig med respekt, fordomsfrihed, rummelighed, ydmyghed samt en dyb tro på at du bærer svaret og visdommen i dit indre.

Hvis du fornemmer at min tilgang til det terapeutiske arbejde matcher dine behov, er du velkommen til at ringe for en uforpligtende snak. 26241128
eller mail  monica@holistisk-psykoterapi.dk

75 minutter pr. session 
950 kr. 

Luk menu