Walkapi

Walkapi session i naturen, er født ud af denne corona-tid, men har allerede vist så mange positive terapeutiske indfaldsvinkler, at det fremover vil blive integreret som en mulighed i min terapeutiske praksis.
Konceptet er, at vi mødes ved klinikken eller et andet naturdejligt sted. Her har vi i coronatiden nogle forholdsregler, vi må rette os efter: at vi skal holde en vis afstand og ingen fysisk kontakt.
Jeg sørger for forskellige ting, så vi kan bruge naturen til ceremonier, ritualer som er relevante. Du bestemmer, og jeg eller du kommer blot med små input, så gør vi det. Du sørger selv for te, tæppe, lommetørklæder eller hvad du gerne vil have med.
Naturen og området inddrages på en meget naturlig måde.
Dét at bevæge sig udenfor det vante terapirum åbner for nogle andre sansninger.  Naturen og omgivelserne taler med. Indre processer kan igennem naturen næres og spejles.  Lydene fra vandet, vinden i træerne, træernes udformning dyrene – det, der sker omkring – alt kan blive vakt til live som symboler og symbolsprog og bliver nemt inkluderet i en walkapi session.
Således kan du gå i samklang med naturen, og få vækket din egen indre kraft og styrke til at gå og stå.
Jeg oplever walkapi som meget givende og nærende, som virkelig tilføjer noget til det terapeutisk rum, og vil elske at have den oplevelse med dig.  Mange der allerede har haft oplevelsen, ender ofte med at kommentere det med; Hvorfor har vi ikke gjort det før? 

Pris

90 min 1050 kr. i området omkring klinikken (max 15 min. fra klinikken i Kvistgård) 

Ring eller skriv til mig for en uforpligtende samtale.
2624 1128

Monica Winther