Dit nervesystem, dit fundament     
Oplever du, at din krop har sit eget udtryk, til tider reagerer helt automatisk, og at det er svært at bringe dig selv i ro igen?
Du føler dig måske stresset, presset og urolig uden at vide hvorfor?  
Du oplever måske, at indre tilstande i dig forhindrer dig i at fungere som du ønsker i din hverdag og i dine relationer? 

Kroppen taler hele tiden til os, men ofte har vi fra vores tidligste færden lært at overhøre de signaler, den giver. Alle disse psykiske og kropslige tilstande påvirker dig, din sundhed og dine relationer til andre mennsker og ikke mindst dig selv. 

Heldigvis er det aldrig for sent at ændre vores prægninger – heller ikke de tidlige og meget dybe!

På denne 1 dages workshop vil jeg guide dig og  gruppen igennem nervesystemet forskellige tilstande.Jeg vil komme ind på sammenhænge mellem din psyke og din krop, og hvad et rejst og aktiveret nervesystem gør ved vores krop, sind og sundhed. 
Dagen tager udgangspunkt i kroppens indre landskab, og du bliver på forskellig vis guidet ind i dit nervesystem. Ved hjælp af bevægelse, kropsøvelser, øvelser to & to sammen, teori om nervesystemet og tilknytningsmønstre får du en grundig introduktion til at lære dele af dit nervesystem at kende. Når dagen er omme, er du klogere på dig selv og på, hvad der trigger dit nervesystem – og du har fået nye erfaringer i at kunne bruge det som et kompas i dit liv. 
Du vil på dagen modtage relevant materiale samt få øvelser med hjem.

Hvis du efter denne workshop er blevet så interesseret i at arbejde med dit nervesystem, kan du fortsætte på gruppeforløbet: “Nervesystemet er dit indre kompas – lær at finde vej”, her  og så bliver de 950 kr., du har betalt for denne dag trukket fra i rabat.

Praktisk information:
Dato: 4. februar 2020 (FULDT BOOKET, ny dato i Januar )
Tid: Kl 9:30-16:00
Der vil blive serveret te og frugt. (frokost medbringer du selv)
Adressen: Gurreholmvej 4, 3490 Kvistgård
Pris: 950 kr. Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke. Der er begrænset antal pladser. 

Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til mig 26241128

monica@holistisk-psykoterapi.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Luk menu